Kontorsstädning Stockholm

Söker du efter kontorsstädning i Stockholm? Nu kan du sluta leta! Chris Facilities tar sig ständigt an kontorsstädning i Stockholm, och vi har underhållit tusentals kontor genom alla våra år i tjänst. Dessutom har Chris Facilities många återkommande kunder och företag som behöver professionell och rutinerad kontorsstäd på veckobasis. Vår erfarenhet sträcker sig över 20 år, och våra städare i Stockholm är alltid redo att erbjuda dig kontorsstädning för alla unika och särskilda behov. Ring eller maila oss idag så hjälper vi till!


Kontakta oss idag

Därför är kontorsstädning viktigt

Varför är det viktigt med kontinuerlig städning? Ett kontor där medarbetare och personal vistas i kan dem flesta hålla med om att lokalen bör hållas ren, inte bara för att öka effektiviteten bland arbetarna, utan också för att öka trivseln samt minska spridning av bakterier, mögel, med mera. Personal som ständigt vistas i smutsiga och ostädade kontor ökar risken för sjukdomar, vilket leder till att företaget igen och igen mister arbetare eller tvingas hyra in vikarier i många perioder.

Städat = Effektivitet

Detta innebär att företaget inte är lika effektivt som det kunde ha varit! Därför uppmuntrar Chris Facilities kontinuerlig kontorsstädning, och anser att ett kontor alltid ska vara en ren och professionell arbetsplats där man trivs att vistas i. Många företag är snåla på denna front då man vill spara pengar i allt som bara går, med i slutändan leder detta till mer kostnader då medarbetarna inte trivs i kontoret samt att bakterier och sjukdomar lättare sprids. Tänk steget längre och städa ditt kontor i Stockholm idag!


Kontorsstädning ingår följande

Chris Facilities har enorm erfarenhet av kontorsstädning, och har arbetat med alla sorters typ av ytor, mattor, bänkar och dess olika maskiner. Detta innebär att vissa delar utav ditt kontor som kräver särskilda rengöringstekniker, till exempel ett ömtåligt golv, rengörs på rätt sätt så att inte golvet repas eller tar skada för att fel metoder eller rengöringsmedel används. Naturligtvis ingår rengöringsmedlet som vi använder vid kontorsstädningen.

  • Golv
  • Mattor
  • Fria ytor som bänkar, bord, hyllor, skrivbord, med mera
  • Speglar, dörrar, lister
  • Toalett
  • Diskbänkar
  • Handfat
  • Tömmer och byter papperskorg

Söker du annan typ av städning?

Chris städ erbjuder all typ av städning för alla situationer och lokaler. Kontakta oss för mer information om flyttstäd, golvvård, sanering, industristäd, och mycket mer.

Kontorsstädning utfört på rätt sätt

Erfarenhet och proffessionalitet är bara början när du anlitar Chris Facilities. Vi har städat kontor i åratal, och har hållit kontor från både små och stora företag rena och fräscha för dess medarbetare och personal. Detta innebär att du är i trygga händer, och vi är alltid flexibla och kan erbjuda unika paketlösningar efter behov och typ av kontor. Vi strävar alltid mot den bästa servicen tillgänglig, och har redan sen vi startade haft tydliga riktlinjer och mål gentemot våra erfarna städare som jobbar här hos oss.


Chris Facilities sköter allt

Oavsett om du söker en enklare kontorsstädning i Stockholm vid ett enskilt tillfälle, eller en grövre, mera komplett och kontinuerlig underhållning, så kan vi hjälpa dig! Vi arbetar alltid med egen städutrustning och rengöringsmedel, vilket innebär att allting ingår i våra priser. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så sköter vi resten.