Golvvård Stockholm

Med golvvård menar vi att återuppbygga dem ytor som har fått slitage på arbetsplatsen. Vår personal är konstant uppdaterade om vilka material och metoder dem ska använda sig av. Vi på Chris Facilities har stor kännedom för att ta hand om alla typer av golv. Det första man gör för att ta hand om en slityta är genom att inleda en maskinrengöring, efter det tar vi det steg för steg så att vi kan återuppbygga den slityta.

Det är viktigt att golvet sköts på rätt sätt, så att det kan hålla längre samt ger det intryck som ett riktigt bra golv ska ge. Det krävs Regelbunden rengöring och underhåll av dessa golv för att hålla dem i bra bruk året runt och minska behovet av att byta ut dem.


Kontakta oss idag

Miljön

Den enda vägen framåt, om vi kommer att förbättra kvaliteten på miljön, är att få alla och samarbeta.

Polering

Ett vackert hem ska inte ha repad och matt sten. Vi höjer helhetsintrycket i din bostad genom vår polering.

Professionell golvbehandling

Det första intrycket du får när du stiger in i en lokal är golvet Vi ser till att ta fram det bästa i ditt golv.

Nöjda kunder

Vi arbetar för 100% nöjda kunder för att vi älskar det vi gör. Nio av tio kunder skulle rekommendera Chris Facilities till en branschkollega.


Skräddarsydda Golvvårdslösningar

Miljön är viktigt för oss därför ser vi till att använda oss av miljömärkta produkter samt kloka metoder så att vi minimerar vår miljöpåverkan. Det gynnar oss alla i slutändan speciallt era golv. Det första intrycket du får när du stiger in i en lokal är golvet Vi ser till att ta fram det bästa i ditt golv. Golvet utsätts dagligen för slitage där vi ser till att få ett professionell golvvård för att minimera eller förhindra stora skador. Då är du i trygga händer för vi arbetar långsiktigt och profesionell när det gäller golvvård.

CHRIS FACILITIES POPULÄRA GOLVVBEHANDLING! Slipning av parkett och stengolv! Finslipning av sten och marmorgolv! Tätning! Vaxning! polering!