Lokalvård Stockholm

Chris Facilities har lång erfarenhet inom lokalvård med hög kapacitet som reflekterar i våra kund referenser. Vi erbjuder våra kunder all form av städning alla dagar i veckan som lokalvård, trapp städ, centrum städ, butiker, kontorsstädning etc. Vi på Chris Facilities har som vision att skapa lösningar för våra kunder för ett långvarigt samarbete. Chris Facilities är autentiskt insatta när det gäller problemlösning till våra kunder i vår ansträngning att forma långvarig relation.

Chris Faclities har lång kännedom inom lokalvård och välutbildade personal. Vi är stolta över vår samarbete med alla våra kunder som har valt oss. Vår flexibla och kunniga personal gör sitt yttersta för att förverkliga er vision inom lokalvård.


Kontakta oss idag

Sundhet & Fräsch

Städning rensar negativ energi ifrån oss och från den plats som vi är i, samt ersätter den med glädje.

Vision

Chris Facilities har lång erfarenhet inom lokalvård med hög kapacitet som reflekterar i våra kund referenser.

Offerera

Vi erbjuder våra kunder all form av städning alla dagar i veckan som lokalvård, trapp städ, centrum städ, butiker, kontorsstädning etc

Effektivt

När vi arbetar gör vi det på ett effektivt och korrekt sätt. Chris Facilities står för flexibla lösningar och skräddarsydda städtjänster.Skräddarsydda Lokalvårdslösningar

sundhet och fräscht ska det vara när det kommer till vår städning inom lokalvård. Städning rensar negativ energi ifrån oss och från den plats som vi är i, samt ersätter den med glädje, inspiration och positivitet. kreativitet nya impulse och ider väcks till liv när vi har det fräschet fint kring oss.

Miljön är ett av dem abslout viktigaste frågorna som bryr oss om. Vi är glada att du har valt oss som firma när det gäller er lokalvård, vi är väldigt noggrana av mijövänlga produkter som vi använder oss av. tillsammans ser vi till en renare loka och finare miljö för oss alla.