Trappstädning Stockholm

Söker du trappstädning i Stockholm? Chis Facilities har erbjudit trappstädning i Stockholm för företag, bostadsrättföreningar, fastighetsförvaltare, bostadsföretag, skolor med mera sedan 1984. Vi har experter inom området, och erbjuder dagligen våra städtjänster runtom i hela Stockholm. Ett välskött trapphus innebär bättre trivsel och säkerhet för de som använder trapporna i fastigheten, och vanligen brukar dessa städas på veckobasis.

Dessutom lämnar det ett fräscht och positivt intryck, vilket i sin tur förbättrar upplevelsen för arbetare och besökare. Förutom detta kan skador och olyckor ske ifall trappstegen inte underhålls på ett korrekt sätt. Hör av dig till oss så gör vi en bedömning om hur just din trappstädning ska gå till. Välkommen till Chris Facilities , vi tar hand om din trappstädning i Stockholm!


Kontakta oss idag


Skräddarsydda trappstädnings-lösningar

Chris Facilities erbjuder paketlösningar för schemalagda trappstädningar i Stockholm, men naturligtvis så skräddarsyr vi efter alla unika behov. Många som söker hjälp och kommer till oss vill ofta ha ett schema för trappstädning på återkommande basis, och dessutom önskar dem att vi kommer vid samma tidpunkt på dagen. När du hör av dig till Chris Facilities så kommer vi tillsammans med dig att bestämma helt rätt tider som passar dig, så att ingenting krockar med din organisation, företagsverksamhet, besök, etc. Chris Facilities rekommenderar trappstädning 1 gång i veckan, och under vintertider kan två trappstädningar behövas schemaläggas, då mera bakterier och smuts dras in med skorna på grund av vädret. Förutom trapphus och trappuppgångar städar vi även eventuella hissar, fönster, sopnedkast, soprum, tvättstugor, trappräcken, med mera. Vi arbetar bara med professionell utrustning och erhåller över 30 års erfarenhet.Vi tänker på miljön när vi arbetar

Chris Facilities och dess medarbetare har som uppgift att alltid arbeta efter våran miljöpolicy. Våra miljömärkta rengöringsprodukter är skonsamma mot miljön och Svanenmärkta, och dessutom är vi ISO-certifierade vilket innebär att vi ständigt förbättrar och utvecklar våra arbetsmetoder mot en grönare framtid. När du anställer oss kan du med gott samvete vara säker på att vi utför trappstädningen på ett miljövänligt och miljöcertifierat sätt.

Detta kan vi hjälpa till med.

  • Trapphus och trappor
  • Mattor
  • Bänkar
  • Speglar, dörrar, lister
  • Fönster
  • Sopnedkast
  • Soprum
  • Tvättstugor
  • Trappräcken
  • Bortagning av vandalisering som klotter

Söker du annan typ av städning?

Chris Facilities erbjuder all typ av städning för alla situationer och lokaler. Kontakta oss för mer information om flyttstäd, golvvård, sanering, industristäd, och mycket mer.